NBL Probiotic D3drop

Probiotički sojevi i vitamin D3
ZDRAVA CRIJEVA – ZDRAV ORGANIZAM OD MALIH NOGU

Probiotici proizvedeni najnaprednijom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom, zahvaljujući kojoj pametno kombinovani sojevi korisnih bakterija živi stižu do crijeva i regenerišu njihovu funkciju.

NBL D3drop logo

NBL Probiotic D3drop oralne kapi sadrže:
probiotičke bakterije 5×108cfu:
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
vitamin D3  10 μg (400 IJ)

NBL Probiotic D3drop oralne kapi se preporučuju za pravilan razvoj crijevne mikrobiote i normalan rast i razvoj kostiju, posebno kod beba:

  • rođenih carskim rezom
  • koje su na antibiotskoj terapiji
  • prerano rođenih beba
  • male tjelesne težine na porodu
  • koje se hrane mliječnim formulama

Preporučuje se uzimanje 6 kapi jednom dnevno ujutro ili navečer sa jelom ili nakon jela.

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.