NBL Probiotic Travel

Probiotički sojevi, prebiotici, vitamini
Jačanje probavnog i imunološkog sistema

Probiotici proizvedeni najnaprednijom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom, zahvaljujući kojoj pametno kombinovani sojevi korisnih bakterija živi stižu do crijeva i regenerišu njihovu funkciju.

NBL Probiotic Travel sadrži:

5 probiotičkih sojeva:

  • Streptococcus thermophilus
  • Bifidobacterium lactis
  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus plantarum
  • Bifidobacterium breve
  • Prebiotike (fruktooligosaharid).

NBL Probiotic Travel je kombinacija probiotičkih sojeva i prebiotika, namijenjena prevenciji probavnih problema za vrijeme putovanja, kao što su proljev, zatvor, nadimanje, bol u stomaku
i slično.

NBL Probiotic Travel su tablete za žvakanje. Jedno pakovanje sadrži 6 komada, a koristi se jedna tableta dnevno, poslije obroka.

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.