Poklon proizvod za zadovoljne korisnike

Nema porodice kojoj NBL Focus Formula ne bi bila korisna. Bilo da se bavite intelektualno zahtjevnim poslom, prolazite kroz period stresa, imate studenta u porodici, borite se sa nekim neurološkim ili vaskularnim problemom, ili jednostavno želite obezbijediti da vaš mozak dobija sve što mu treba za normalnu funkciju i zdravlje, NBL Focus Formula je pravi izbor.

Šta bi bila idealna ishrana sa stanovišta mozga? Naučnici kažu da je to mediteranski stil ishrane, a mi bismo dodali još nekoliko biljaka koje su još drevni narodi koristili za energiju i očuvanje mentalnog zdravlja.

Sa NBL Focus Formulom dobit ćete upravo takav sadržaj. Koristite je kao izvor savršenih stimulanasa i nutrijenata za nervni sistem ili pomoć u tretmanu raznih problema nervnog ili vaskularnog porijekla (vrtoglavice, zujanje u ušima, problemi sa koncentracijom, staračka zaboravnost…).

Vjernim korisnicima nakon 3 kupljena pakovanja osigurali smo jedno na poklon.

Da biste dobili svoje poklon pakovanje:

  • Potrebno je da sva tri proizvoda kupite u istoj apoteci i sačuvate račune.
  • Poklon proizvod možete preuzeti u istoj apoteci, uz priloženu karticu i račune za sva 3 proizvoda.
  • Poklon proizvod možete preuzeti u apoteci u roku od 15 dana od prilaganja kartice i računa.
  • Kartica je važeća 4 mjeseca od datuma prve kupovine.
NBL Focus Formula je jedinstvena formula koja doprinosi boljoj koncentraciji, pamćenju i mentalnoj izdržljivosti. Dodatak prehrani. Izdaje se bez recepta.

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.