NBL Probiotic Kids

Probiotički sojevi i prebiotici
ZDRAVA CRIJEVA – ZDRAV ORGANIZAM OD MALIH NOGU

Probiotici proizvedeni najnaprednijom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom, zahvaljujući kojoj pametno kombinovani sojevi korisnih bakterija živi stižu do crijeva i regenerišu njihovu funkciju.

nbl-probiotic-kids-logo

NBL Probiotic Kids sadrži:
4 probiotička soja:

Streptococcus thermophilus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium breve

prebiotik
FOS (fruktooligosaharid)

NBL Probiotic Kids koristi se kod djece:

  • za uspostavljanje narušene ravnoteže crijevne mikrobiote
  • za rješavanje funkcionalnih problema, poput stomačnih bolova ili sklonosti ka zatvoru i dijareji
  • kod akutnog gastroenteritisa

NBL Probiotic Kids su tablete za žvakanje u obliku medvjedića. Jedno pakovanje sadrži 30 komada, a koristi se jedna tableta dnevno, kod djece koja već znaju svjesno da žvaću hranu. 

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.