Poklon proizvod zadovoljnim korisnicima

Svjetske i evropske zdravstvene smjernice preporučuju da se u terapiji osteoartritisa koristi doza od 1.500 mg glukozamina i 1.200 mg hondroitina dnevno, što je ujedno i sadržaj preparata NBL Glucosamine Chondroitin i NBL Glucosamine Chondroitin MSM.

Pitajte vašeg farmaceuta za NBL karticu pogodnosti. Sa ovom karticom, uz kupovinu 3 NBL proizvoda u periodu od 4 mjeseca, četvrti dobijate gratis. 

Na ovaj način, pomažemo vam da ostanete dosljedni terapiji i da je se pridržavate na ispravan način. Da bi ovi preparati djelovali, potrebno ih je uzimati dugotrajno, odnosno trajno nadomještati ono što je izgubljeno i što se svakodnevno gubi u oštećenom zglobu – gradivni sastojci hrskavice zgloba.

U svim bolje opremljenim apotekama na području BiH.

NBL Glucosamine Chondroitin
NBL Glucosamine Chondroitin MSM
su preparati koji sadrže preporučene, djelotvorne dnevne doze glukozamina i hondroitina.

Sprječavaju propadanje i pomažu oporavak hrskavica.

Dodatak prehrani. Izdaje se bez recepta.

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.