Poklon proizvod zadovoljnim korisnicima

Dokazano je da je crijevna flora kod osoba sa atopijskim oboljenjem drugačijeg sastava nego kod osoba bez atopije. Zato se osobama sa atopijom preporučuje upotreba određenih probiotičkih sojeva. Ipak, da bi probiotičke bakterije uspjele preuzeti dominaciju i ostvariti željenu ravnotežu crijevne flore, potrebno je duže vrijeme, efekat se ne može očekivati odmah. Za vidljive rezultate potrebno je koristiti NBL Probiotic ATP barem 8 do 14 sedmica u kontinuitetu.

Zato smo vjernim i zadovoljnim korisnicima nakon 3 kupljene kutije, u periodu od 4 mjeseca, osigurali četvrtu gratis. Pitajte vašeg farmaceuta za NBL Probiotic ATP poklon karticu. Na ovaj način, pomažemo vam da se pridržavate terapijskog režima i ostanete mu dosljedni, jer na taj način rezultati neće izostati.

U svim bolje opremljenim apotekama na području Bosne i Hercegovine.

NBL Probiotic ATP je probiotik razvijen namjenski za atopijska stanja. Sadrži pametno kombinovane probiotičke sojeve koji su se pokazali efektivnim u provedenim kliničkim ispitivanjima, a pored njih još i prebiotike i vitamine. Proizveden je najnaprednijom tehnologijom sa dvostrukom ovojnicom, zahvaljujući kojoj ovi sojevi korisnih bakterija živi stižu do crijeva i regenerišu njihovu funkciju. 

3D Probiotic ATP 20

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.