Poklon proizvod zadovoljnim korisnicima

Pitajte vašeg farmaceuta za NBL karticu pogodnosti. Sa ovom karticom, uz kupovinu 3 NBL proizvoda, četvrti dobijate gratis. Na ovaj način, pomažemo vam da ostanete dosljedni terapiji i da je se pridržavate na ispravan način.

 NBL Osteo Formula može se uzimati koliko je potrebno, bez vremenskog ograničenja u upotrebi. Osteoporoza je hronično oboljenje i traje doživotno, a samo će svakodnevno uzimanje potrebne količine kalcija i mikroelemenata rezultirati njihovim normalnim nivoima u krvi i skladištenjem viška u kostima.

Suplementacijom se nadoknađuje potrebni dnevni unos, bez da se prekoračuje.

U svim bolje opremljenim apotekama na području BiH.

NBL Osteo Formula posebno je formulisani, pojačani oblik kalcija kombinovan sa mikroelementima esencijelnim za zdravlje kostiju. Dodavanjem ovih mikroelemenata efektivnost, iskoristivost i djelotvornost kalcija i vitamina D značajno je veća.

Snaga 9 mikroelemenata za jedan cilj – zdrave kosti.

Preparat se uzima uz obrok. U prevenciji osteoporoze 1 x 1/dan, u terapiji 2×1/dan.
Izbjegavajte korištenje prije spavanja.

Proizvod renomiranog proizvođača Vitaquest International LLC, SAD, jedne od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pojačanih dijetetskih suplemenata i fukcionalne hrane. Certificirani sastojci visokog kvaliteta, dokazano bez teških metala, olova i onečišćenja.

NBL.COM.BA koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice nbl.com.ba slažete se s korištenjem kolačića.

Opšti uslovi upotrebe

Pristajem da moje podatke Nobel Ilac, predstavništvo u BiH obrađuje i koristi u svrhu promocije, direktnog marketinga, obavještenja o novostima, nagradnim igrama, te radi statističke obrade i istraživanja tržišta. Podatak koji se koristi je e-mail adresa, a korisnik može bilo kada prekinuti članstvo slanjem zahtjeva na email newsletter@nobel.com.ba ili na adresu Nobel Ilac, Hasiba Brankovića 9, 71000 Sarajevo. Upoznat sam s definicijom svrhe obrade i dopuštam obavještavanje na svoju e-mail adresu.